2011-2012

Állásajánlat

A Média Kalauz Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. támogatást nyert Társadalmi Megújulás  Operatív Program „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” (konstrukcióazonosító: TÁMOP-2.3.4.A-13/1).

Színes programok, felejthetetlen pillanatok

A szervezők célja szerint igazi családi nap kerekedett augusztus 20-án Mezőhegyesen a Kozma ligetben. Kisgyermekektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatta az érdeklődési körének legmegfelelőbb programot. A kicsiknek volt: légvár, airsoft, élőcsocsó, arcfestés, henna, drugivity, mini sportok: röplabda, futball, lábtenisz, ügyességi, logikai és készségfejlesztő játékok, népi játékok. A felnőtteknek: egészségügyi tanácsadások, szűrések/mérések: vérnyomás, vércukor, koleszterin, testzsír százalék mérés, egészségügyi modellek/makettek, egészségügyi szemléltető eszközök. A szabadtéri színpadon felléptek a Grimm-busz Gyermekszínház, a Csiga duó, az Anyám és Nyulam zenekar, a Csillag Születik tehetségkutató műsorból már ismert Indygo együttes, valamint a Madrapur, az Exit és MonaStereo formációk.

Szűz sztárok a Körös-torokon

Csongrádon még soha nem látott zenekarokkal dübörög majd az idei Körös-toroki Napok. Többek között a Supernem, az Intim Torna Illegál és az Alvin és a Mókusok is először zúz majd a nagyszínpadon. 

Teljes cikk: http://www.delmagyar.hu/csongrad_hirek/szuz_sztarok_a_koros-torokon/2291353/

A 2011/2012-es idény véget ért

A döntő és ezzel az "Amatours - a siker útján" zenei tehetségkutató 2011/2012-es idénye véget ért. 

Program változás

Sajnálattal közöljük, hogy a döntőre tervezett Belmondó koncert technikai okok miatt elmarad.

A döntő természetesen megtartásra kerül, úgyhogy várunk minden zenekedvelőt.

Oldalak